top of page

Evidensbaseret løbestilsanalyse - en helt ny måde at anskue dit løb på

3D-LØBEANALYSE

Er du træt af tilbagevendende skader?

Er du nysgerrig på en mere økonomisk løbestil?

Elsker du at nørde teknik?

Eller vil du bare gerne have vurderet din løbestil, forebygge skader eller få optimeret dit løb så du kan løbe hurtigere eller bedre?

 

Så har vi løsningen til dig!

Som løber er du sikkert bekendt med at du indimellem har været nødt til at springe træningen over på grund af småskavanker, smerter eller stivhed i kroppen. Forskning viser at mellem 59% og 84% af løbere over en 2-årig periode har holdt pause fra træningen på grund af skader.

Forskellen ligger dels i træningsmængden og dels i løbestilen.

Uanset om du er motionist eller professionel løber, om du er fodboldspiller eller triatlet, kan vi ved hjælp af vores analysesystem hjælpe dig til at få mere ud af dit løb.

Pris: 1.500,-

For online booking følg link her eller ring 59 31 64 64

Vores mission

Vores mission er at gøre dig til en bedre løber og hjælpe dig til at kunne løbe lige præcis som du gerne vil. Hurtigere, længere, mindre skadesrisiko eller større løbeglæde?

Alle kan finde deres indre løber med den rette hjælp.

Hvordan?

Vi bruger noget af det mest avancerede indenfor løbeanalyse med AI specialsoftware, 3d-kameraer og digitale såler, for at kunne give så god en evidensbaseret og individuel rådgivning som muligt.

Bo Egeberg som har udviklet systemet, lavede sin master i sportsosteopati på New Buckinghamshire University, hvor han skrev om løbeøkonomi.

bottom of page