Osteopati

Osteopat DO + Masterstuderende
Bo Egeberg

Osteopati bygger på 3 grundsystemer:​

  • Biomekaniske skader,
    hvor knogler, muskler led eller ledbånd er beskadigede.

  • Neurologiske problemer,
    hvor nerverne til eller fra et område er beskadigede, men også muligheden for at dæmpe aktivitet i den del af nervesystemet der bearbejder stress og angst.

  • Organproblemer.
    Det er ikke sådan at vi kan behandle en syg lever og mirakuløst helbrede folk, men vi arbejder med at forbedre blodcirkulation og mobilitet omkring organerne, og på den måde, kan kroppen selv forbedre forholdene.

Osteopati er en medicinsk videnskab, som er baseret på traditionelle medicinske fag som anatomi, neurologi, fysiologi, embryologi, biomekanik og sygdomslære. I de fleste europæiske lande er osteopati anerkendt på niveau med læger, tandlæger, fysioterapeuter og andet sundhedspersonale, men i Danmark er vi ikke godkendt endnu.

Uddannelsen er en 5-årig overbygning på fysioterapeut eller lægestudiet med årlige eksaminer. Uddannelsen resulterer i et diplom (D.O.) på internationalt niveau efter godkendelse af speciale og eksamination af International Jury.

Hos os er Bo færdiguddannet DO og er nu igang med sin MSc. i sports-osteopati.

Pris 500,- kr. per behandling

Er du medlem af sygesikringen "Danmark", gives der tilskud til osteopati pr. 1. januar 2018.

©2019 by Vig Fysioterapi og Osteopati. Møllevej 54, 4560 Vig. Tlf. 59 31 64 64 Mail: Info@vigfysioterapi.dk
Afbud til aftale i klinikken (individuel el. holdaftale) senest dagen før inden kl. 18.00. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves et gebyr svarende til behandlingens fulde pris inklusiv sygesikringstilskud.