top of page

NYT! Solemaids
– en effektiv løsning af hælsmerter hos børn

Bo har været på Solemaids kursus og Vig Fysioterapi & Osteopati er nu en del af Solemaids behandlingsklinikkerne i Danmark.

Solemaids laver såler til børn med Severs Syndrom i alderen 9-14 år, men kan starte allerede fra 7-års alderen.

Severs Syndrom er et hælesyndrom der er meget smertefuld, og mærkes på den bagerste det af hælbenet. Smerten opstår, når gentagne belastninger forstyrrer hælbenets vækstzone, der endnu er blød.

Børn der er fysisk aktive både i skolen og i fritiden, har risiko for at udvikle Severs Syndrom. Syndromet er særligt hyppigt blandt børn, der går til håndbold, fodbold, gymnastik, badminton og anden idræt, hvor de træner tit og hvor løb og spring indgår i træningen.

Tilstanden starter med ømhed i en eller begge hæle i timerne efter, barnet har været i aktivitet, og barnet vil som regel helst holde sig i ro efter aktiviteten. Efterfølgende kan barnet have svært ved at træde ned på hælene pga. smerte.

Her er det så at Solemaids såler afhjælper væsentligt og barnet kan igen dyrke sin sport uden smerter.

Omkring 15-års alderen forkalker hælbenet og tilstanden forsvinder.

Prisen på sålerne er inkl. konsultation 1900,- kr.

 

For vejledning i hvordan I derhjemme kan lave en screening af om det er Severs syndrom jeres barn døjer med, kan I se mere på: https://solemaids.dk/vidensbank-test-dit-barn-for-severs-syndrom/

bottom of page