Søg
  • Vig Fys

Forsikringer

Der dukker tit spørgsmål op i forhold til forsikringer.

Desværre er der ikke en standard for hvordan samarbejdet med forsikringer skal være, og der er stor forskel på hvad forsikringerne dækker, så det er vigtigt for din egen skyld, at du undersøger reglerne så hurtigt som muligt.


1) Undersøg om du er dækket af din arbejdsgiverforsikring, din egen fritids-, ulykkes- eller sundhedsforsikring. Visse fagforeninger giver også tilskud til behandling.

2) Som udgangspunkt skal du selv lægge pengene ud og derefter sende kvitteringerne til dit forsikringsselskab, din arbejdsgiver eller din fagforening, som derefter vil afregne med dig.

3) Der er enkelte forsikringer der kan samarbejde med vores system, de er som følger:

Pensam  -  Danica   -  Skandia  -  PFA  -   AIG  -  Lærerstanden  -  Mølholm  -  Dansk Sundhedssikring - Topdanmark

Er du forsikret i et af ovennævnte selskaber, kan vi påtage os opgaven, at lægge pengene ud for dig og opkræve dit forsikringsselskab.


4) Er du medlem af sygeforsikringen "Danmark", skal du stadig betale det fulde beløb hos os, men vi kan overføre regningen til "Danmark" der så refunderer til dig alt efter hvilken forsikringsaftale du har med dem.


5) Der er forskel på træning, fysioterapi og osteopati, så husk at få klarlagt hvad der dækkes.


14 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

©2019 by Vig Fysioterapi og Osteopati. Møllevej 54, 4560 Vig. Tlf. 59 31 64 64 Mail: Info@vigfysioterapi.dk
Afbud til aftale i klinikken (individuel el. holdaftale) senest dagen før inden kl. 18.00. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves et gebyr svarende til behandlingens fulde pris inklusiv sygesikringstilskud.